Selecteer een pagina

Take-away-koffie en mondkapjes hoeven niet persé afval te veroorzaken. Milieudefensie Delft vraagt je: neem je eigen beker mee en gebruik een herbruikbaar mondkapje!

Drink je wel eens koffie ‘op straat’, neem dan standaard zo’n onbreekbare kunststof of metalen beker mee die je ook tijdens kampeervakantie gebruikt. Of koop er één bij Milieudefensie Delft. Handig is een beker met deksel zodat na het koffiedrinken een vieze beker weer in je tas kan. Er zijn overigens ook opvouwbare koffiebekers, die een beetje ruimte besparen.

Ook het afval door wegwerp-mondkapjes is inmiddels wereldwijd een enorm probleem. Vrijwilligers van Milieudefensie Delft hebben stoffen mondkapjes genaaid. Deze zijn bij Milieudefensie Delft te koop ‘voor wat je het waard vindt’.

Zodra het weer mogelijk is, vind je ons in het centrum van Delft, met de herbruikbare bekers en stoffen mondkapjes. Tot dan toe zijn ze te bestellen via delft@milieudefensie.nl. Voor de beker betaal je €4 (winkelprijs €6,-). Richtprijs voor het mondkapje is €2,- per stuk. We bezorgen het bestelde desgewenst bij je thuis.