Selecteer een pagina

โ— De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. Echter wordt deze niet zo behandeld in de politiek. Met de Tweede Kamerverkiezingen in aantocht staan in heel Nederland mensen op om in actie te komen: ook in Delft!

๐Ÿ”” Op 14 maart luiden wij door heel Nederland de Noodklok voor het Klimaat. Samen laten we onze stem horen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid: met gezond eten, duurzaam vervoer, groene banen en een goede woningen voor iedereen. In Nederland en daarbuiten. Wij eisen dat de overheid het roer omgooit en bedrijven dwingt om te verduurzamen. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

โœŠ We roepen alle Delftenaren op om mee te doen. De klimaatcrisis wacht niet. App of bel je vrienden, meld je aan als vrijwilliger of geef jouw organisatie op als partner. Samen maken we de Klimaatmars ook in Delft groot! Blijf op de hoogte op Facebook: https://fb.me/e/1zs5EMtzz. Lees meer en meld je aan op www.klimaatmars2021.nl.

๐Ÿ“ฃ Voor nu gaan we ervan uit dat we op 14 maart de Klimaatmars kunnen houden. Veiligheid staat voorop: we houden ons aan de corona-maatregelen. Verandert de situatie? Dan passen wij ons aan. Zo kan jij op een veilige manier je stem laten horen, maar wel op 1,5 m afstand.

#Klimaatmars2021 #KiesKlimaat